Over ons

Op basis van een gekwalificeerde achtergrond en een ruime werkervaring welke is opgedaan bij rijksoverheid, bedrijfsleven en in de zakelijke dienstverlening bieden wij een uitgebreid pakket van dienstverlening aan. Ons kantoor biedt diensten aan die o.a. startende ondernemers ten goede komt: advisering en begeleiding in het woud van regelgeving dat in ondernemersland geldt.

Klanten

Wij richten ons op klanten in het midden- en kleinbedrijf, vrijeberoepsbeoefenaren, de non – profit sector alsmede particulieren.

Persoonlijk contact & flexibiliteit

De kracht van ons kantoor is het persoonlijke contact en een grote mate van flexibiliteit. Als klein kantoor zijn wij vooral bezig met het inhoudelijke werk, waarbij het persoonlijke contact met de cliƫnt van groot belang is.

Netwerk van specialisten

Ons kantoor onderhoudt relaties met een netwerk van specialisten is de fiscaal – economische en fiscaal – juridische adviseringsbranche.

Door de grote betrokkenheid bij ons kantoor worden de kosten beter in de hand gehouden, het geen tot uitdrukking komt in onze tariefstelling naar de klant toe.

Betrouwbaar en toegankelijk

Wij zijn betrouwbaar, toegankelijk en bieden een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening. Op onze diensten pagina kunt u nader omschreven vinden hoe wij u van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren voor een informatief gesprek. Wij leggen u graag persoonlijk uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Share